Bereninannesi10 sizlere birşey sormak istiyorum 80 kiloyum 2.çocuk düşünüyorum ama kilom fazla biraz verip öyle hamilelik istiyorum yada bu kiloyla hamile kalınır mı benim kilomu gösteren basen göbek fazla yok
mamacitaa_ Bereninannesi10 ben de boyleydim hatta 86 filandim, sonra zaten cok kilo alicam dedim genel olarak yatkinim buna dikkat etmeye basladim kilo verdim 79 a kadar inince hamileik planladik 🥰
bsrvrl16 Bereninannesi10 ben 2.çocuğjma 70 71 kilo gibi hamile kalmıştım eger sağlık probleminiz yoksa neden olmadın ki doğurunca verirsiniz tabi ilk çocuğunuz kaç yaşında ve siz kaç yaşındasınız ona göre yorum yapayım 30 dan önceyse yaşınız kilo vermeyi beklersiniz bi 10 kilo en azından daha cabuk hamile kalmanıza yardımcı olur diye düşünüyorum
cydnr Bereninannesi10 2 kızımda da 81-82 ile hamile kalıp 90-91 ile doğum yaptım 10 gün sonra hamile kaldığım kiloma döndüm. Siz kendinizi bu kiloda iyi hissediyorsanız ve kan değerlerinizde problem yoksa hamile kalmak için bence zayıflamanıza gerek yok 🌸
bsrvrl16 Bereninannesi10 Maşallah Allah bağışlasın daha gençsiniz bence bi yandan korunmayıp stres olmak geciktirmeden bi yandan sağlıklı beslenirsiniz bi bakmışsınız müjdeli haberi alırsınız İnşallah en kısa zamanda