accountant Tugceninincisi valla hamilelik kaçanı kovalıyor kovayalandan kaçıyor 😂 istemem yan cebime de 😂😂
18yavuzselim25alparslan Tugceninincisi oğluma kardeşi oldugunu soyledigimizde gözleri dolmuştu sevincten🥹 bebegim 8 ay 22 günlük evimizde bir bebek olduğuna hala inanamıyorum anne diyor🥰 ilk zamanlar zorlansanızda sonradan çok iyi bir abla olucaktır emin olun🥰
Tugceninincisi 18yavuzselim25alparslan ne mutlu ne güzel :) kızımın çok güzel bir abla olacağından şüphem yok çok istiyor çok hevesli bana destek olurda eminim yaş aralığı olarak şüphem vardı ama onuda sayenizde biraz aştım :)
18yavuzselim25alparslan Tugceninincisi tabiki en nihayetinde bir çocuk oda ama her ihtiyacını kendi görebildiği için anne daha rahat oluyor. Abisi yokken bebegim benim peşimde abisi okuldan gelince hemen onun peşinde oluyor oynuyorlar🤗
Tugceninincisi 18yavuzselim25alparslan çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :) aklımda soru işareti kalmadı biraz daha iyi oldu :)
Tugceninincisi 18yavuzselim25alparslan ne kadar güzeller darısı en kısa sürede bizlere nasip olsun :)