Tugceninincisi kızlar merhaba kızım 5 yaşında 2.çocuk düşünmeye başladık ve korunmayı bıraktık bırakır bırakmaz hamile kalan arkadaşlar var mı ilk çocuğumda istedikten 3 ay sonra hamile kalmıştım
lenakor Tugceninincisi korunmayı bırakır bırakmaz değil de evliliğimin 2. haftasında hamile kalmıştım 😂
cilginhatun2 Tugceninincisi ben 2 ve 3 cocuguma tamamen tek seferde hamile kaldım olunca oluyo önemli olan ona inanıp güvenmek
Niyesordunbucevabi Tugceninincisi spral vardı bende çıkarınca 4 ay sonra hamile kaldım yumurtlama dönemi birlikte olmamıza rağmen
sule45 Tugceninincisi nasip ya bence biraz biz istediğimizden 5 ay sonra hamile kaldım yumurtlama günlerine de dikkat ettim oysa
Tugceninincisi Niyesordunbucevabi bende ilk çocuğumda yumurtlama gününe dikkat ettiğim takdirde 3 ay sonra hmaile kalmıştım
Minigim38 Tugceninincisi ilk çocuğumda ilk denemede oldu şimdi 2, ye hamileyim korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra kaldım
ruzgargulumm Tugceninincisi konudan farklı bişey sormak istiyorum 5 sene nasıl başardınız korunmayı özel olmazsa 🥹
Tugceninincisi ruzgargulumm biz biraz linçlenen korunma yöntemi olarak görünmeyen türden olan yöntemle korunduk 5 yıl geri çekilmeee :)
monica50 Tugceninincisi tek çocuğum var korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım öncesinde 3 yıl korunuyorduk
monica50 Tugceninincisi teşekkürler allah istediğiniz zaman hayırlısını versin. ben hamile kalmadan önce bir ay kadar folik asit kullanmıştım kan değerlerime baktırıp kan ilacı vs başlamıştım
Tugceninincisi Nikita ne kadaar güzel 2. çocuklar biraz zor oluyor hemen olmuyor diyenler var biraz korkuyorum :)