hayalperestbirealist Selamlar güzel anneler ☺️ Bebeklerinizle evde neler yapıyorsunuz? Zeka kartları oyuncaklar vs hariç bebeklerinizle yaptığınız etkinlikler varsa paylaşabilir misiniz ? Benım aklıma pek bir şey gelmiyor da çok küçük olunca😬
Deletedmom110 hayalperestbirealist 10 aylık. İş bankası yayınlarının hareketli kitaplarını aldım. Bayılıyor onlara. Sayfaları çeviriyor sürekli. İnce motor gelişimi için faydalı olduğunu düşünüyorum🤗
Deletedmom_12 hayalperestbirealist Benim bebeğim 8 buçuk aylik bu siralar cok skliyor etkinlikler yapiyoruz mesela bi ayakkabı kutusunu minik minik deldim iclerinden rengârenk ipler kurdaleler gecirdim sadece uçlari gözüktü sonra bebegim onlari tek tek cikardi cok hosuna gitti. Başka bir örnek çamaşır selesinin kenarlarına mandallari takıyorum oğlum onlari cikarip icine atıyor ben tekrar takiyorum o cikariyor. Birde küçük toplari rengarenk halkalari var onları bantla kapiya yapıştırıp yürüteçe koyuyorum tek tek cikarip onlarla oynuyor cok hoşuna gidiyor. Şuan baska bir aktivite ariyorum bende umarim burda yazan olur 🤗
Deletedmom110 hayalperestbirealist hareketli süpermarket,hareketli ev,hareketli okul,hareketli tatil 🤗 hepsini almak istiyorum zaman içinde☺️