Tugcetitiz Kızlar sanki silik bı çizgi var gibi daha 5 dk geçmeden çektim resmi sizce negatif mi bı bakın lutfen
Tugcetitiz brgl42 bana da sanki bekleme çizgisi gibi geldi ama beklemedi de 2 dk olmustu daha çok belli olmuyo zaten
mamacitaa_ Tugcetitiz hayalet cizgi var benimde aynisiydi hamileliğimi ogrendigimde🥰 sabah tekrarla istersenn bi
brgl42 Tugcetitiz gönlünüzdeki olsun inşallah ama cidden göremedim 12 gün olmuş sanırım bir de erken gebelik testi daha net çıkması lazımdı siz yarın ilk idrarla deneyin bir de
Tugcetitiz Üstte kalsin princessmom_ Aslında gecikmedi ilişkiden bir hafta sonra adetim yeni bitmişti tekrar kanamam oldu o şüphelendirdi beni ilişkinin üstünden de 14 gün geçti şu an. Dün de test yaptım üst tarafta dün yaptığım da var aynı şekil çıktı kafam karışıyor
uykusuzmom_ Tugcetitiz 14 gün geçtiyse sağlık ocağında kan verseydiniz bugün keşke testlere pek güven olmuyor silik gördüm bende hayırlısı olsun hakkınız da 💐
Tugcetitiz uykusuzmom_ haklısını sağlık ocağına 15 gün randevu alamıyorum bunu yapıyım dedim o yüzden acilde bakarlar mi bilmemedim de teşekkür ederim 🩷