elifkesim tokcann 16 aya kadar normal sayılıyor genetik faktör varsa. Benim oğlumda tam yaşında çıkmaya başladı sonra hepsi 2 Li 3 lü devam etti. Eşim de geç çıkarmış
mavideniz96 tokcann genetik biraz bu diş işi. Sizde geç çıkartmış olabilirsiniz. Benim kardeşimin 1 yaş doğum gününde dişi yoktu mesela fotoğrafları da var çok komik 😂 genetik işte. Geç çıkan diş iyidir sağlam olur erken çıkan diş çabuk çürür böylesi daha iyi
izmiryelda tokcann çocuk doktorumuz normal dedi her çocuğun gelişimi farklı dedi 12 aylık hala diş yok
tokcann Götürdüm D vitamini fazla yüksek çıktı ve genetik faktör etkiliyor dedi tekrar başka bir doktordan da randevu aldım onu bekliyorum 😔
kimbumadam tokcann Üst sınırın da baya üstü , yavaş yavaş düşer muhtemelen ama dişle alakalı olduğunu sanmıyorum genelde eksikliğinde gecikir. Genetik olabilir dedikleri gibi normal aralıkta ama hala çıkmaması yani
tokcann elifkesim Diş etinde kabarma var dedi doktor ama ben çok heyecanlıyım sanırım 🥹herhalde bizde bi çıkarsak arka arkaya gelir gibi hepsi 😄
elifkesim tokcann evet doğal olarak bizler biraz evham yapıyoruz hepsi sağlıkla dertsiz sıkıntısız çıkar inşallah merak etmeyin 🥰
tokcann mavideniz96 şuan tek teselli bu aslında geç çıkarsa geç çürüyecek olması😄 oğlumunda öyle doğum günü fotoğraflarında gülüyor ve ağzında diş yok🥹😂