umaycinar94 Kızlar ıgor sandalet ıstyorm kızıma yaz glyor malum kullanan varmı nasıl cıplak ayakla ayagnı yara yaparmı terletırmı kalıbı nası cvp verrsenz sevnrm
destinyisall umaycinar94 bilmiyorum ama üstte kalsın. bende burda bekliyim terletmeyen arıyorum öneri çıkar belki
Usnac1995 umaycinar94 Aman aman rahat gelmedi bana . Biraz ağır bir sandalet. Çorapsız giydirmedim hiç.
Always-be-happy_Always-smile umaycinar94 hayır aksine doğru numara seçerseniz çok daha rahat ediyorlar. Ben kullanmadım ama arkadaşlarım kullandı. Bende sizin gibi düşünüyordum sorduğumda kız bi dünya ayakkabı terliği var heralde en çok bununla rahat ediyo ki bunu seçiyo dedi. Bu arada prematüre doğan kızına giydiren arkadaşımda oldu. (İçiniz rahat etmesi açısından belirtmek istedim)
gulirmak umaycinar94 çok güzel ayakkabı ama kızımında oğlumunda bir süre sonra cırtcırt yeri tutmamaya başladı çıplak ayakla yara yapmadı rahatlığına rahat ayakkabı
CuteBadesMama umaycinar94 kızımında var benimde var. İgor sandaletleri çok rahattır. Deneterek tam numarasını aldım çorapsız giydirdim yara vs olmadı. Bu yaz tekrar alacağım hatta 🌸
cahillesohbetikestim_ Yaza en basit en rahat crocs. Tatilde giydir parkta giydir markette giydir her yerde giydir. Her sene bir crocs tertemiz valla. Uğraşmıyorum sandaletle ayakkabıyla
ebruli5 cahillesohbetikestim_ ya kusura bakmada kadin igor sandalet kullanan varmi diye sormus senin ne giydirdigini degil 😀 kusura bakma bnaa yorumun gereksz geldi.
beyzzsenturkk_ umaycinar94 ben geçen sene lcwden aldım benzerini hep çorapsız giydi hiç yara yapmadı ama crocs benzeri terlikler ayagı sanki kesiyor çorapsız giyilmiyor terledikçe yoluyor
Alyehus beyzzsenturkk_ bende LCW dan alıyordum bu sene igor denedim çok ağır geldi bana LCW ya göre. Pişmanım yani iki kızıma da aldığım için. LCW igora göre çok daha esnek ve hafif. Daha rahat bence.
cahillesohbetikestim_ ebruli5 sen kaos arama. Fikir olsun diye söyledim. Boş konuşma. Kendini daha faydalı işlere ver amip
Minkpndam 4,5 yaşında kızım ve her sene igor aldım bu sene 5. İgorunu alıcam çok rahat ve asla yara vs yapmıyo
minikurabiyeninannesi umaycinar94 benzerini oğluma lcwden aldım yürümeye başladığımdan beri her sene ayağına olan numarasından alıyorum çoraplı veya çorapsız hee türlü giydi ı sorun yaşamadı ıgor bılmıyorum ama alternatif olarak bunlara da bakabilirsiniz.