yaseminmetehanahmet Kızlar 1 yaş tahlillerinde demir Ferritin ve kan düşük çıkmıştı ocean kullanıyordum hiç yükseltmemiş Bestiron damlaya geçtim c vitamini destekli olduğu için bazıları yükseltmiyor falan diyor sizce ???
simseklivekalpli yaseminmetehanahmet özel damlalar sadece olanı korur yukseltmez devletin yazdığı suruplari kullanmanız lazım
GezginPaNDa yaseminmetehanahmet eczanede satılan şuruplar harici takviyeler yükseltmez takviyeler sadece olan değeri korumak içindir Ben yıllarca çektim bu sıkıntıyı
yaseminmetehanahmet simseklivekalpli direk demir damlası yazdı 3 ay kullan dedi bir ay sonra kontrole gel dedi önümüzdeki hafta kontrole gidecez
yaseminmetehanahmet GezginPaNDa demir içerikli yiyecekler de yedirmeye çalışıyorum öyle de mi yükseltmiyor 😒
GezginPaNDa yaseminmetehanahmet belli bir seviyenin altına düştüysen o seviyeye tekrar çıkmak kolay olmuyor. Tabii ki Mutlaka gıdalarla desteklemek gerekir. Ama başlangıç için Demir şurupları kullanılabilir
yaseminmetehanahmet simseklivekalpli feiron yazmıştı ama eczacı arkadaşım Bestiron c vitamini destekli daha iyi içerikleri aynı dediği için onu almıştım hata mı ettim acaba
yaseminmetehanahmet GezginPaNDa Belki bu kontrolümüz de yükselmiştir diye umut ediyorum yükselmediyse şurup verir o zaman