birbebis_ 2.5 yaşında kızım var genelde işbankası kültür yayınların kıtaplarını alıyorum sevginin gucu hadi sarılalım annecim kucuk yagmur damlası gibi gibi ama daha farkli kitaplar arıyorum bu kitaplarda resim cok yazi az ben daha cok ders veren daha cok ogreten kitaplar arayısı icindeyim varmı aa bu kitap cok guzel cok egitici dediginiz kitap onerileri alabilirmiyimm🥰
nadidelifora birbebis_ yapı kredi yayınları, uçan balık bir de Mehmet teber kitapları çok güzel. Bunları inceleyin derim. Ben ebebekten pencereli kitaplar almıştım benim bebeğim onları da çok seviyor.
BordoHuniliAnne birbebis_ favorim Yükselen Zeka’nın kitapları ve Osman Abalı’nın dikkat güçlendirme seti. Ayriyetten Çocuk Akademinin de kitaplarını beğeniyorum. Bir de büyük sorular kitabı seti 🌸
feyzanuur birbebis_ sincapkitap merhaba serisi çok güzel. özellikle bu yaşta merhaba duygularım kitabı çok faydalı. biz hem duygulara bakıyoruz hem oğlum taklit yapıyor baya eğitici oluyor yani
Ballilokmam11 birbebis_ utangaç Ayi monti, şu paylaşmayı seviyor, elif serisi, şuana kadar okuduklarımız arasında ders niteliğinde yaza inşallah kütüphane ize eklenecekler var bizimde porsuk serisi de öğrettici gibi
BordoHuniliAnne birbebis_ yazdıklarını iyi okumamışım 😂 okumalık olanlar için bende şuraya bekleyeyim
nadidelifora O1Anne nasıl alıyorsunuz derken anlayamadım kusura bakmayın.. nerden alıyorsunuz diye sorduysaniz nerden bulursam alıyorum açıkçası. Netten kitapcidan e bebekten. 😂
O1Anne nadidelifora internet sitesi mi var yani onu demek istedim ücretsiz gönderimde yapılıyormuş doğrumu acaba
O1Anne nadidelifora az önce baktım yarınlara kartoğu projesi varmış 60 kısa video izleyene seti gönderiyorlarmış
Muallaaa birbebis_ diyanet kitap evindne alıyorum kitaplar genelde Uygun ve kaliteli içeriği de güzel
sessi birbebis_ bizdede iş kültürün çoğu kitabı var ama içinde uzun olan utangaç ayı monti küçük kırmızı kazak güzel bizede bi ara yetmiyordu daha uzun kitap arayışına girmiştim Mertin cesareti kitabını almıştım kısa kısa üç bölüm ve bazı sayfalarda resim yok ve genel anlamda karikatür gibi resimler kargo bedava olsun diye almıştım aslında onuda okurken sıkılmıyor ama çok sevmedi hala yaşı gereği resimli kitaplar istiyor🥰kısa demezseniz biraz üzüldüm kızdım korktum sanki seklinde dört kitap var mehmet teper di sanki yazarı bir yaşından beri sever ama oda çok uzun değil
Hep_oyle_olur_zaten birbebis_ çocuk akademi , yükselen zeka yayınlarına bakın çok güzel kitapları var