bebitonunannesi_ Kitaplığa ihtiyacım var, hepsiburadadan baktım ama hasarlı gelir diye endişe ettim. Alan var mı, varsa kitaplık nasıl geldi? ☺
organikirmik bebitonunannesi_ oğluma trendyoldan Montessori aldım kendimize de zamanında basit dümdük bişi almıştım ikisi de sorunlu gelmedi
dyal Kız kardeşime aldık benim hesabımdan bir kısmı yırtıkdı ama önemli değil abla dedi baya beğenmişler güzelmiş. Ata home Montessori çocuk kitaplık diye geçiyor dediğim ürün
bebitonunannesi_ dyal baktım. Çok mantıklı bir ürün, ilerde oğluma düşünebilirim. Şu an salonuma kitaplarımı toparlıyacak ürün arıyorum
1prensh bebitonunannesi_ ben A101’den aldım kendime kitaplık çokta güzel geldi herhangi sorun yaşamadım tavsiye ederim eğer kendinize diye bakıyorsanız
1prensh bebitonunannesi_ görselini akşam eve geçince atayım size çalışıyorum isterseniz kzy mobilya 10 bölmeli kitaplık meşe diye yazarsanız sitesinde bulabilirsiniz aynı zamanda hepsiburadada satışı var fiyatı 2600 tl benim yerim olmadığı için küçük aldım daha büyükleri de var bakabilirsiniz
minikmisimben Bende salonuma istiyorum karar veremedim biraz uygun fiyatlı birazda şık bişey olsun diyorum bende şurada bekleyeyim 🥹