esrafidan2147 Kızlar doğumdan sonra ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum. Aranızda böyle olan varmı? Ne yapmam gerekiyor
Kaardelen esrafidan2147 Nasıl veremiyorsunuz önemli olan o. Yediklerinize dikkat ediyor musunuz ? Yoksa irade mi yok. Bende mesela irade yok sabah başlıyorum ertesi gün devam etmiyorum. Ama eğer diyet yapmanıza rağmen veremiyorsanız değerlerinize baktırmanız da fayda var.
Badeninannesi_35 esrafidan2147 diyet yapıpta veremiyosanız değerlerinize baktırın 5 gündür diyete başladım bende 3 kilo verdim
frknmomy esrafidan2147 bende veremiyrdm ne yazikki troitlerim düşük çalışıyor ondanmis ilaca başladım düzene girince rahatlıkla verirsn dedi doktorum bir gosterin isterseniz Troit olunca kilo vermeye çalışmak samanlıkta iğne aramaya benzer
esrafidan2147 Kaardelen şu 1 haftadır diyet yapıyorum 1 gram bile gitmedi. O kadar spor o kadar yürüyüş bana mısn demiyor
betul97_ esrafidan2147 Şekeriniz ya da insülin direnciniz de olabilir mi? Bende bekarken insülün direnci çıktı su içsem kilo alıyordum veremiyordum doktora gittim ilaç verdi öyle toparladım
egelibiranne Badeninannesi_35 nasıl bir diyet yapıyorsunuz acaba? Bende irade sıfır 🥺 şu saatte mesela tatlı tatlı diye beynimin içi konuşuyor sanki