egelibiranne Kızlar dik süpürge alacağım, şarjlı istemiyorum. Anladığım kadarıyla kablolu dik süpürgeler içinde en iyisi fantom. Fantomun son çıkan pluto süpürgesi nasıl sizce? Alan var mı ? Eski modellerden beğendiğiniz hangisi ?
binnur37 egelibiranne Ben eski model olanı kullanıyorum memnunum pratik oluyor ortalığı süpürmek için .. Bende ucuna şu dyson başlıktan almak istedim ama pazarda ile 650 tl diyince bi uca bu kadar para verilmez diye almadım .
egelibiranne rana0234 şarjı bitecek, pil ömrü bitecek yani kısaca uzun vadeli kullanım olduğunu düşünmüyorum. Ben uzun ömürlü birşey istiyorum
binnur37 egelibiranne Evet o ara kırmızı ile sarı moda idi ama ben gri olanı aldım köyde kırmızı var ondanda memnunuz güzel çekiyor
rana0234 egelibiranne anladım bende alırsam şarjlı daha kullanışlı olur diye düşünmüştüm.Pil ömurleri ne kadar gidiyor bilemiyorum valla.
egelibiranne rana0234 şarjlı alınırsa çok iyi bir marka olması lazım bence ki ömrü uzun olsun. Dyson gibi. Onlarda çok pahalı maalesef
O1Anne egelibiranne ben gri fantom dik süpürge aldım bir kaç kullandım bozuldu neden bozuldu onuda bilmiyorum