melisahera Kızlar 4 numaraya geçeceğim hipp kullanıyordum. Ama artık sarı kutu Bebelac alacağım 1 yaşında kullanan var mı toplatıldığı söyleniyor
begonvil00 melisahera bizde aynen 1 yaşındayız doğduğundan beri hipp kullanıyoruz elimdeki mamaları bitirince daha almayı düşünmüyorum ama hippe de alıştı şimdi ne alsam bilemiyorum kafam. Çok karışık. Bu aralar bu pınarın içimin falan çocuk sütlerini içiriyorum sabah karşı genelde. Günde 2 kere mama içiyor bi yatmadan önce bi gece uyku arası
melisahera begonvil00 biz çocuk metabolizma bölümüne gitmiştik B12’si yüksek diye. Oradaki uzman doktor şey demişti devamlı aynı mamayı kullanmasını istemiyoruz yük binmesin diye üç ayda bir mama değişimini öneriyorlarmış. Biz önce Aptamil kullandık üç ay sonra bebelac gold kullandık şimdi de Hipp. Bu cuma bir yaşına girecek Bebelac aldım bugün içirmeyi düşünüyorum mama bitti çünkü belki kahvaltısından sonra öğleye doğru veririm denedikten sonra sizi de bilgilendirim. Peki ne zaman bir yaşına girdi sizin ve ben süt vermeyi düşünüyorum versem mi vermesem mi bilmiyorum hangi sütlerden alıp veriyorsunuz siz yani günün hangi saatinde veriyorsunuz sütü
melisahera begonvil00 benimki de gece yatmaya yakın içiyor bir de sabaha karşı uyanıp içiyor iki kere içmiş oluyor yani günde
begonvil00 Siz geçince bana da söyler misiniz bebeğiniz içti mi veya diğer küçük bebekler gibi mama değişiminde gaz ve kabızlık sorunu yaşadı mı diye
elifffgezerrr Benim ilk bebeğim doğduğunda hipp almıştım ve kabızlık gaz sorunu yaşadım bebelac kullanmaya başladık baslayalı 7 ay oldu ve 7 aydır gaz kabızlık yaşamadım fiyatı iyi bebeğim severek içiyor sizede tavsiye ederim
serrasmommy Kızım 2 aylık bende birçok mamayı denedim. Bebelac kullanıyoruz en önemlisi kabızlık ve gaz sorunumuz ortadan kalktı. Denemeni tavsiye ederim.
demirhediye Ben bebeğime beblac kullanıyorum çok memnunum çok besleyici bebeğime çok yaradı arkadaş tavsiyesi ile almıştım
gizgez İki çocuğumu da Bebelac ile büyüttüm . Çok besleyici bebeğime yaradı tadınıda beğendi severek içiyor . Fiyatıda uygun daha ekonomik hem de çok memnunum
yasemin233 Ben bebelac kullanıyorum. Çok besleyici , bebeğim de zaten severek içiyor , bebeğime yaradı çok güzel kilo aldı. Tavsiye ederim.