demir3551 Merhabalar 15 aylık bebeğim var emmeyi bırakıyoruz gece uyurken acıkmaması için bişey vermeliyim sizler neler verdiniz acaba
barismom demir3551 ay şu yazıyı yazacağım günü bekliyorum inşallah üstte kalsın canım kolaylıkla atlatır inşallah
hasadser demir3551 gece yatmadan bir iki saat önce yoğurtla evde yaptığım bebe bisküvisi vardı onu veriyordum gayet güzel doyurucu oluyordu denemenizi tavsiye ederim
ayazannesii demir3551 akşam ne pişirdiysem ondan veriyorum ben 18 aylık oğlum şuan bizde keseli oldu baya yemeğin yanına ayrıyetten yoğurt koyarıp hep çok sever yoğurdu.
demir3551 ayazannesii bizmki yemek yemiyor hatta kaşık gördüğünde kaçıyor oyüzden bırakıyoruz zaten emmeyi oyüzden bişey yedirmek çok zor
zynpks demir3551 yani yulaf muz verebilirsin cicibebe yoğurt karışımı verebilirsin ben yatırmadan çorba veriyorum ekmek vs katıp içine 17 aylık biz kesemedik memeyi hala kalkar emer yatar bu alışkanlık aslında acıktığından degıl :///
demir3551 zynpks bizmkide alışkanlıktan saat başı uyanıyor ve sıfır ek gıda sadece emmek istiyor oyüzden doktorunda tavsiyesiyle bırakma kararı aldık