kaderrylcn Kızlar bebeğim 4.5 aylık inanılmaz saçlarım dökülmeye başladı öyle böyle değil bayaa azaldı yani . Kan değerlerime baktırdım demir, ferritin , hemoglobin,B12 vs normal . Sizce nasıl geçer çözüm bulan var mı aynı şeyleri yaşayıp da ????????
kacakcay kaderrylcn canım hamileyken dökülmeyen saçlar dökülüyor aslında vitaminler azaldığı için sonra eski haline dönüyor stres yapma benim de bebeğim 3 aylık oldu benim de bir hafta da saçlarım baya azaldı resmen ama geçecek inşlh
Mom_87 kaderrylcn biraz zaman sonra düzeliyor panik yapmayın. Hormonel dengeler şaştıpı için böyle saç dökülmesi oluyor. Ben kel kalıcam falan sanmıştım ama sonra düzeldi. İlk bebeğimde 1 ay sürdü. 2. Bebeğimde 2 hafta sürdü. Şimdi yeni saçlar çıkmaya başladı yavaştan
smy17 kaderrylcn valla ben bir çözüm bulamamıştım doğumun üstünden 12 13 ay geçince kendiliğinden geçti. Sonra normale döndü şu dönemde yine mesela dökülmelerim artıyor benim hop hemen bi kestirmeyle yenileme yapıyorum toparlıyor artık baya çözdüm işi ama doğum sonrası ne yapsam geçmemişti.
sumeyyeravza kaderrylcn benim 3 aylık olmadan başladı. Kelleştim adeta. Değerlerim iyiydi benim de. Bebek tanıyor annesini ondan dediler. Beş ayı geçtik hala da dökülüyor. Altıncı ayda biter dediler ama bitecek gibi değil bekliyorum bakalım.
esomom Benim de çok dökülüyor öyle böyle değil duşta ayrı tararken ayrı evin her yeri saç oldu 4 aylık bebeğim bugün sağlık ocağında kan verdim bakalım hayırlısı :(