aynenbenim Merhaba adetime 7 gün var erken gebelik testi yaptım gerçi 6 gün diyorlar ama be yaptım bilmiyorım heyecandan herhalde negatif 2 yaş oğlum 12 kilo onu bazen kucağıma alıyorum mecbur bazen hamilelikte birsey olur mu ?
3kedili2bebekli aynenbenim yok bir problem olmaz endişe etmeyin 33 haftalık hamileyim bende sürekli alıyorum çocuklarımı kucağıma doktor kendini zorlama ama sakıncası yok dedi tabi yine de doktora danışmanız da fayda var
3kedili2bebekli aynenbenim yok dert etmeyin bir sürü insan cocukluyken hamile kalıyor ben dahil üstelik hamile olduğumu ogrenmemden bir gün önce 12 kilo ikiz çocuklarımın ikisi de kucağımda merdiven inip çıkıyordum 😂 yeğenim.sirtima binip atçılık oynadık falan
3kedili2bebekli aynenbenim eğer hamile kalırsanız onu birakirsiniz beliniz çok ağrır çünkü ilerleyen aylarda ama dediğim gibi hamile kaldıktan sonra doktorunuza sorarsınız hiç bir sakıncası olmaz yani hala sürekli kucagimdalar sadece bel ağrısı oluyor 33 haftaligim göbeğime falan da oturuyorlar