canmanayvesuyu Süpürgesi bu uyarıyı verip düzelen var mı ya filtresini yıkıyorum haznesine hava tutuyoruz düzenli temizliyorum falan ama 3-4 kullanım sonra vermeye başlıyor sinir olmaya başladım dysona 😅💆♀️
hilaldorukk canmanayvesuyu ya o uyarı devamlı bende de oluyor hatta annemlerde de var onlar ilk aldığı anda olmaya başladı nedense düzelmedi de
Niyesordunbucevabi canmanayvesuyu aldığımdan beri aynı uyarı bi kere servise gönderdim hiçbişe çıkmadı öyle kullanıyorum napim
canmanayvesuyu goldengate bir kere aradım görüntülü baktılar bir sıkıntı yok dediler servis için de 4 bin mi ne istiyorlardı sadece bakmak için 🫠
canmanayvesuyu hilaldorukk evet geçmiyor ya gönderin bakalım diyorlar 4 bin sadece göndermeye istemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam
heymom__ canmanayvesuyu hayli uzun zaman olmus artık yıkansa bile filtresi deforma olmuş, tıkanan yerler açılmıyor olabilir. Filtresini değiştirin eğer yine aynı arızayı görürseniz servisle iletişime geçin ama şu anda servisle konussanız bile muhtemelen onlarda değişim önerecektir
canmanayvesuyu goldengate evet ya 4 olmasa da 3tü hadi 🥲 bir de anlaşamadık oradaki çalışanla bir türlü ben de göndermedim. Diyor ki sıkıntı çıkar da tamir olursa bu paradan düşecek yok çıkmazsa geri alamazmışım falan bişeyler saçmalamıştı 🫠
Niyesordunbucevabi canmanayvesuyu evet aldığım hafta yolladım hatta hatalı ürün mü diye. Çekim gücü normal sıkıntı yok diyip yolladılar. Sonra tekrar aradım m.hizmetlerini dediği şu v12 hazne küçük olduğundan hazne dolduğunda da filtre uyarısı verir 🤷♀️
canmanayvesuyu Niyesordunbucevabi benimki bir de ek olarak airways blocked uyarısı veriyor şu an delirmelik 🤷♀️ Philips alcaktım keşke onu alsaymışım diyorum 🫠
Niyesordunbucevabi canmanayvesuyu onda da başka sorunlar çıkıyor be canım kronik boruları kırılıyor hep
canmanayvesuyu Niyesordunbucevabi ya valla bilmiyorum benim süpürgemde mi sorun var ama pişman etti beni biraz 🥹