iipek35 5 günlüğüz işitme testinden kaldık haftaya tekrar gidicez sıvı kaçmış olabilirmiş anne karnında korkacak bir durum yok dediler ama ben yinede çok korkuyorum bu durumu yaşayan varmı
minik_incim iipek35 Merhaba, benim kızımın da sol kulağı öyleydi, genelde soluna yatır dediler. Tekrar kontrole gittiğimizde sorun kalmamıştı. Size de zaten korkulacak bir şey yok demişler, boşuna canınızı sıkmayın.
hulya_10 iipek35 biz de kalmıştık sonrakinde geçtik. Sık olan bir durummuş ama ben de panik olmuştum inşallah bir sıkıntı yoktur sizde de
atesarp iipek35 17 günlük benim bebeğim de bir kulaktan geçti diğerinden kaldı 15 gün sonra tekrar getirin demişlerdi goturduk geçti çok şükür çocuk doktorumuzda genelde ikinciye çağırıyorlar zaten demişti sizinki de geçer insallah merak etmeyin sıvı kaçmış oluyormuş kulağa
gokceumaycvk Bebeğinizin test sırasında uyuyor olması çok önemli eğer 2. De de kalirsa 1 hakkınız daha olacak 3. De De kalirsa sizleri bera testinin yapıldığı bir hastaneye sevk ediyorlar. Çoğu çocuğun berasi temiz çıkıyor. İnşallah 2.de gecersiniz
cilekbebek1 iipek35 merak etmeyin çok normal bizim de öyle olmuştu hatta ikinciyi bile vermeyecektik neredeyse soğuk jel deyince çok ağladı bebeğim neyseki geçti zar zor. Besleyip uyutun ikinci testinde geçer sorunsuz inşallah