naime2855 Selam kızlar oğlum bir yaşına girdi doğum günü yapacağım herkes ne alalım,ihtiyacı ne diye soruyor ama aklıma bisey gelmiyor açıkçası. Sizin şu kesin ihtiyaç olur dediğiniz bir şey var mı?
koalaaa naime2855 nisaacan sadece anne sütü alan bebekte alerji olır. Siz bir süre süt ve süt ürünleri yemeyin içinde süt ürünü olan hiçbişey yemeyin bakalım ne olacak. Ben öyle diyet yapmıştum
anonimuye naime2855 bisklet alabilirler Scooter alabilirler havalar ısınıyor kullanır ikisnide öğrenme kulesi alabilirler… musluklu lavabo olabilir..ayakkabi olabilir bir yaşta kullanılabilir şeyler bunlar he bize kmse bişe almadı ama 😂
sancarmom naime2855 Yani nasıl diyceksiniz ki yakınlık var mı o kadar? Ablam bana sormuştu glober demiştim sonra yurtdışından daha uyguna aldık biz o da gitmiş o kadar paraya gap adidastan alışveriş yapmıştı bizim yakınlığımız var diye demiştim bende yeğenlerime öyleyim ablam ne derse onu alırımda anneme veya babaannesine dayısı vs diyemem 🫣
aysuuuum Siz diyemezsiniz belki ama doğum günlerinde hediye almak ya da hediye vermek bize çok tuhaf geliyo. Biz her gittiğimiz doğum gününde para vermeyi tercih ediyoruz. Çünkü söyleyemeyeniliyo insan şunu istiyorum bunu istiyorum diye para daha makul geliyo ama dediğim gibi oda söylenemiyo.
naime2855 aysuuuum soran kişiler zaten yakınlarım o yüzden çekinmiyorum açıkçası ben de onlara sorardım en azından ihtiyacı olan bir şeyi almak adına. He tabi ki para da verilebilir ama çarçur olma ihtimali var o yüzden hediye daha cazip geldi.
naime2855 sancarmom sanırım değişiyor bu herkese göre kuzenlerimle bile kardeş gibiyiz o yüzden gayet rahat söyleriz birbirimize.
sancarmom naime2855 Çok iyii o zaman ilerisi içinde hediye isteyebilirsiniz ayakkabı, scother,bisiklet mont mayo vs vs