Kıyamadığımız yavrumuz gözümüzün nuru minik bebeğimiz büyüdüler ve artık çocuk oldular her şeye hayırlar inatlar ben yaparımlar o kadar yoruldum ki yardıma ihtiyacım var yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var tükendim artık 😣 oğlum enerjisini asla atamıyor ve vurma dediğimin tersini yapma huyları davranışları başladı dışarıda artık çok zorlanıyorum parklarda akranlarını görünce bütün çocuklar kaçıyor oğlumdan çünkü fazla sosyal kelebek oldu sevgisini nasıl göstereceğini şaşırıyor sarılacağım çocuklara seveceğim diyor bırakmak bilmiyor kendini sürekli oradan oraya atıyor her çocuk bir değil hoşlanan var hoşlanmayıp çekimser kalan var tek bu olsa yine iyi asla sözümü dinlemiyor evden çıkarken üzmeyeceğim seni annecim çocukları sıkmıcam annecim akıllı akıllı konuşuyor ama yok enerjisini atamıyor evde sürekli ayağıma bileğime araba çarpıyor kaza yapıyor yapma oğlum etme oğlum sürekli direktif veriyorum vallahi yoruldum yemesini söylemek istemiyorum zorla yediriyorum aşırı seçici bir çocuk domates peynir yoğurt kefir asla yemez neyle karıştırırsam karıştırayım yemez daha çok sayarım da yoruldum var mı taktikleriniz ben bunları yaptım iyi geldi dediğiniz şeyler