Rez Hanımlar merhaba, karadut özünü sulandırıp meyvesuyu niyetine veriyorum çocuklarıma , ancak çok içiyorlar zararı var mıdır, aklıma takıldı, marka olarak da alaçatı diye bi marka, bilgisi olanlar yazabilir mi 🫶🌺
Marla Rez Kahvaltılarda içecek olarak tüketiyorlar, günde bir bardak. Birkaç çeşit öz kullanıyorum :) Wefood marka karadut olan.
alpsr Rez hiç güvenmiyorum internette satılanlara cocuğuma da asla içirmem ancak güvenilir bilindik yerden alınması lazım internettekilerinde faydalı olup gerçekten karadut özü olduğuna inanmıyorum
Rez annevebebegiii__ oğlum aşırı seviyor özünü az bırakıp suyunu çok bırakıyorum ama yine de bi aklıma takıldı zararlı Olur mu diye her gün 3 bardak içer net
kdcirem Meyve şekeri de çoğu zarar. Yararı yaraya iyi geliyor olması. Eşimin yeğeni iki yaşında soda içmeyi çok seviyor. Sevmiyorlarsa sodayla karıştırıp verebilirsiniz azaltmak için.
annevebebegiii__ tuayyo ben marketten almıştım bozuldu pütür pütür oldu attım çöpe doğa bitkisel ürünler satan bir yerden aldım daha yeni çok da güzel aktar gibi bitkisel şeyler satan yerlerden al
livanurvealpinannesi61 tuayyo zadelife ben alıyorum doğal içinde şeker vs yok yaban mersini kızılcık özü karadut özü alıyorum
Rez Marla benimkiler kahvaltı öğlen akşam ara öğünlerde 😬😬 sizin önerdiğiniz markaya da bakayım teşekkür ediyprum 🫶🌺
Rez alpsr burdaki bi organik ürünler satan mağazadan alıyorum netten bakınca oradada gördüm ama yine de bilemiyorum
ay_adengunes alpsr bende inanmıyorum daha geçen gün görümcem söyledi bir uzmandan dinlemiş, bizim ülkemizde o kadar karadut yok diye. Hiç almadım almayı da düşünmüyorum çok popülerleşti
livanurvealpinannesi61 alpsr wefood firmasından alıyorum ben kendi firması satışını yapıyor. Bu markalar markette satılmıyor. Kendi internet sitesi var Instagram da . Zadelife marka da doğal . Soğuk sıkım doğal özler çok faydalı. Aktarda Doğal varsa ordan da alabilirsiniz ama sanmıyorum ben bulunduğum yerden aktardan aldım içinde şeker vardı. Pazar da vs doğal karadut özü de görmedim hiç.og natural wefood doktorların önerdiği markalar. Bunlar %100 doğal karadut özü içerir. Gıda mühendisleri kimyagerler biyologlar bile Doğal diyor analizi yapılmış markalar. Ben wefood yada zadelife alıyorum kendi sitesinden alıyorum
Lolik Rez her gün vermiyorum ama içince benimkide iki bardaklık içiyor azı kesmiyor😄 bakınca her şeyin fazlası zarar ama hazır meyvesuyu vs içeceğine bunu fazla içsin kafasındayım
Rez Lolik ya evet işte hazır meyve suyu ben de içmem almam ama bakınca da ne içecek bu çocuklar diyorum sade kefir de içmiyorlar illa meyveli olacak o da çok faydalı gelmiyor bana
Lolik Rez meyveli kefiri kendim yapıyorum yazın favorisi . Karadutu da günde 1lt içmiyordur sonuçta o kadar takılmamak lazım
Rez Lolik aynen bunu da denedim asla içmediler meyveyi bızlatıp kefiri ekledim ama yok, tekrar deniyim öneriniz için teşekkürler , aynen ☺️