dilasii pera_lacin henüz küçük biz iki aylık olduk 3. Ayda rota yapacağız dedi doktorumuz menenjitte 6. Ayda demişti şuan salgın var diye öyle dedi yoksa ben daha geç yapılması taraftarıyım diye söylemişti
cahillesohbetikestim_ pera_lacin boşlamamak lazım önemli bir konu.. ilk çocuğumda rota aşısına bir kaç hafta kala rota kaptı. 8 gün hastanede kaldık. Menenjit aşılarınıda yaptırdım. Şimdi ikinci çocuğum oldu. Hiç aksatmadan özel aşılarını yaptırmaya devam edeceğim
love_momy Rotanın bır zamanı var 3 buçuk aya kadar menenjit ne zaman isterseniz o zaman başlayabilirsınız çocuk Doktoru ayarlar ve zamanının
pera_lacin dilasii evet çok salgın var özellikle rotavirüsü zeynpea bende çok aşı tarafını değilim ama bi yanda sizin gibi içim rahat etmicek 🙏
zeynpea Yarın 3. Ay kontrolüne gideceğim rota ve menenjit aşılarını olacağız aslında hiç aşı taraftarı olan biri değildim ama yaptırmazsamda içim rahat etmez inşallah yan etki yapmaz
aysuuuum pera_lacin ilk çocuğuma yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım hamd olsun hiç öyle kusmalı ishalli büyük bir hastalığa yakalanmadı. Bi geçen kusunca serum yedi ve hemen kendine geldi. Rota olan yakınlarımız var hastanede yattılar sürekli.