Arkadaşlar merhaba ikizlerim 4 ay olmaya bi kaç gün kaldı biri doğduğundan beri aşırı gazlıydı çok zor zamanlar geçirdik hele ilk iki ay bizim için çok kötüydü ne gün ne gece geçirebiliyorduk bütün gaz ilaçlarini kullandım karın masajı yağı alıp sürekli karın masajı yaptım sıcak havlu koydum banyo seven bir bebek olmadığı için ılık su yapamıyordum herşeyi yaptım ama nafile kendiliğinden geçti yani yeni yeni gazını çıkarabilmeye başladı ve hafifledi sancılar çok şükür dedik ama şuanda da sebebini bilemediğimiz bir şekilde hep ağlıyor hiç susmuyor (3 aya kadar emzirdim daha sonra sütüm kesildi azdı zaten iki bebeğe yetmiyordu) mamasını yediriyorum yediğinde yarım saat duruyorsa sonrasında başlıyor masaj yapıyorum altını değiştiriyorum herhangi bir hastalığı ateşi yok ama susmuyor uyku saati gelinceye kadar durmaksızın ağlıyor evi 40 tur atıyoruz banamısın demiyor uykuya geçerken de ağlayarak çok zor geçiyor bi gece iyi uyuyor beslenmeye bir yada iki kere kalkıyor ama gündüzleri doğru düzgün uyumuyor ne yapmalıyım yardım edin bu sebepsiz ağlamalara nasıl çare bulmalıyım çok zor durumdayım 2 haftadır böyle bitik durumdayız bu durum benide onu da çok yıpratıyor tam bunu sakinleştirdim derken diğer bebeğime karşı sorumluluklarımı yerine getirmem gerekiyor derken diğeri yine uyanıyor zaten doğru düzgün uyumuyor sar başa tekrar benim gibi olanınız var mı yardım ediinnn 😢