ezgiii12490 Kızlar ya sol gogsume ağrı giriyor sonra koluma geçiyor sonra sırtım kardiyolojiye gittim bişey çıkmadı gazda var gibi var mı yasayan ya emziriyorum kucakliyorm ondan mi oluyor bıktım arfik panik bir insanim
ysen ezgiii12490 ben bunu yıllardır yaşıyorum Fibromiyalji var bende kas ağrıları hep solumda olur boyun düzleşmesi ekstra tabiii bu ara deli ediyor ağrılar iyice stresli soğuk günlerde falan ağrılar tavan yapar nende sizde mi öyle bi dönemdesiniz o falan tetiklemiş olabilir mi
ezgiii12490 annevebebegiii__ ama boynum agrimiyor bebeğim 2 aylık bide 2 yaşında kızım var oda istiyor kucak
annevebebegiii__ ezgiii12490 benimde geçen sene çok ağrıyordu doktor bana boyundan geliyor ağrı aslında dedi kola vururmuş
Gul-42 ezgiii12490 bende gıttım hatta romotolojıye bıle sevk etttı emzırmekten kaynaklı dedı gerek egılmek gerek yatarak emzırmek cocugu tasımak
patilikiz Sol taraftan bıçak saplanır gibi de benim sancıyor. Hem göğüs hemde sol sırta vuruyor. Gece boyunca emziriyorum ve saçma sapan yatmaktan ağrımayan yerim kalmadı. Hörgüç çıkmış bildiğiniz bebek taşımaktan 😩
Melekkus Benim de sol göğsümün kenarı koltuk altıma doğru fena ağrıyor. Sol tarafıma yatamıyorum. Sırtımda da var orayı masaj yapınca akşam biraz iyi gelmişti bende doktora gidicem