leylaeerenn Kızlar uygun fiyatlı güvenlir abiye satan sayfaları öneririmisiniz abimin düğünü var 4 5 bin den aşağı yok bütçem o kadarına el vermiyor bildiğiniz uygun fiyatlı abiye sayfası önerirsiniz güvenilir
KayraVeAnnesi_06 leylaeerenn Abiye fon ‘ a bakabilirsiniz çok güzel abiyeler var çeşit fazla her bütçeye uygunda var . Hızlı bir şekilde gönderiyorlar kargolaması da özenli kutulu geldi . Bende geçen ay abiye aldım ordan uzun kollu korseli siyah saten bir elbise bu hafta sonu kuzenimin düğünün de giyeceğim nasipse 2.300₺ almıştım
ElisaMom_ leylaeerenn kapalımısınız eğer kapalıysanız,bende dünden belli araştırıyorum bu sitelerden Waw tesettür,Zaina,elfida moda
leylaeerenn ElisaMom_ aynen kapalıyım bakıyorum 15 bin 17 bin en uygunu 6 7 bin beni çok zorlar bu fiyatlar 🤪
Alpmomy leylaeerenn dolap uygulamasına bakabilir siniz gayet uyguna birsürü abiye var . Hatta çok uygun fiyatlara kiralama bile yapıyorlar .
leylaeerenn niledaaa modaselvim den hiç alışveriş yapmadım güvenemiyorum çok profesyonel çekimleri var bana dandik bişey gelecek korkusu var 😂 nasıl beğnıyormusnuz gelen ürünleri kaliteli mi
esra00_ leylaeerenn benim annem hep ordan alıyor abiyelerini ve kaliteli gerçekten memnun kalıyor. İade konusunda da sorun yaşanmıyor