Gul-42 eslem0 oceon dıste leke yapıyor doktorlar malesef hep aynı markayı yazıyor sıdefer bestıron alın
eslem0 organikirmik demiri yukselmiyomus sanirim içeriğinde şeker varmis birde galiba araştırdım da biraz öyle şeyler yazmışlar
organikirmik eslem0 hm evet bizim yükseltmedi ama yükseltenler de var, +2 değerlikli bu ilaç her bebede emilim sağlamıyormuş. Temiz içerikli olarak bestiron vardı sanırım
organikirmik eslem0 yani siz bilirsiniz :) şeker olduğu için kullanmak istemezseniz alternatifi o diye dedim. Sorun bi doktorunuza isterseniz dozu da değişiyodur muhtemelen
eslem0 organikirmik şimdi eczane ye geldik eşime söyledim eczacıya kilosunu söyleyince dozunu ayarlar herhalde
melindababy eslem0 9. Aya kadar kilo başı 1 damla, 9. Aydan sonra kilo başı 2 damla dedi bizim doktorumuz bestiron için daha gidip ka vermedik 1 yş kontrolü bu hafta inşallah iy gelmiştir
Canyavrum Ocean depoları doldurmuyor. 4 senedir kızıma kullandım değerleri hep düşük . En son ferrrum- ferrozinc kullanmaya başladıkta yükselişleri gördük .
hande236 Bizede 4. Ay kontrolünde bunu yazdı doktor 0.8ml dedi. 6.5 kgdi. İçinde damlalığında ölçüsü var ordan hesapla