Nazlimuu gultkn34 Renkliler de kullandım hiçbir sorun yaşamadım. İlk beyazlarda sonra renklilerde denedim eski olan lekelerde de etki etti. Kusura bakmayın anca girdim bildirimlerde yeni gördüm yorumu ☺
Nazlimuu Eliiifkaya_ Boya lekesi yoktu deneyimlemedim ama özellikle beyazlarda geçiremediğim kızıl toprak lekeleri vardı onları tek yıkamada çıkardı.
glnrk Nazlimuu ya benim keten krem bir elbisem vardı tahta kalemi inin mürekkebi boyadı ne yaptıysam olmadı. Bunu denedim kesin çıkarır diye ve çıkarmadığı gibi bir de bembeyaz yaptı. Çamaşır suyu olmuş gibi. İşin kötüsü elbisenin tamamı değil sadece lekenin etrafı olmuş 😢
glnrk Nazlimuu normal sıcak suya biraz ondan biraz toz deterjan koyup karıştırdım sonra kıyafetleri koydum. Bebeğimin kıyafetlerinde hiç solma olmadı ama benimkinde oldu
atarepla Bi bende işe yaramadı herhalde ne beyazlarda ne renklilerde çıkarmadı lekeleri. Beyazlarda yemek lekesi vardı ama kurumuş lekelerdi. Renklilerde tükenmez kalem lekesiydi. Hiç biri çıkmadı 😣😣😣 Hem makinede denedim hem de kaynar suya koyup beklettim.
Nazlimuu atarepla Ne kadar süre beklettiniz acaba? Şaşırdım şuanda kullandığım alanlarda çıkarmadığı şey kalmadı evimde .
Nazlimuu TersDuz Yag lekelerinee, halıda kullandım çıkaramadığım çay lekesi vardı. Çaydanlıkta , toprak lekesinde ya aslında çoğu yerde kullandım terapi yaptım. Çoğu alanda kullanılıyor 😂