metomom Selam kızlar 14 aylık bebeğim var tam yazın 16-17 aylık olacak bebeğim erkek bu arada deniz için nasıl bi kıyafet almalıyım memnun kalıpta tavsiye edeceğiniz ürün var mı ?
Mmeelliikkeee metomom uv korumalı yarım kollu ve diz altına inecek şekilde alırsan çok iyi olur. Omuzlar ve üst baldırlar hareket halinde yanıp kızarmaya çok müsait oluyor. Deniz kıyafeti olarak alın bence . Decathlondan bakabilirsiniz hemen hemen her marka da çıkarıyor LCW hm falan
Nazlimuu metomom Trendyoldan kollu mayo almıştım kızıma, unisex giyebiliyor. Bulabilirsem fotoğrafini atayım.
asilazmazbalkokmaz metomom Ben sadece deniz şortu giydiriyorum. Uzun kollu, uv korumalı mayolar pek rahat gelmiyor bana. Oğlanda onu giymez maalesef 🙂 Lcw, H&M, Zara’dan aldım hep deniz şortlarını fazla fazla. Plajda yedekte gerekiyor hem
bestber Lcw den almıstım gecen sene altı sort üstü kısa kollu memnun kaldım birde bol bol günes kremi 😍
hunilimomy metomom uv korumalı tulum şeklinde olanlardan alıp kullandim ben yarim kolluydu decathlondan almıştım
KayraVeAnnesi_06 metomom Uv korumalı kısakollu şortlu tulum şeklinde almıştım şapkası da vardı boynunu kapatacak şekilde aliexpress den almıştım
Rwerdst metomom oğlum şuan 33 aylık. Sürekli yüzen bir aileyiz. Uv mayo şeklinde de var şort uv korumalı üst şeklinde de var. Hatta bazı zamanlar tek mayo bez üst takım olarak yaptığımız oldu
betul97_ metomom 13 aylıktı LCW’den kızıma uzun kollu şortlu tulum gibi bir şey almıştım gayet güzeldi. Ayağına da deniz ayakkabısı