asilazmazbalkokmaz gokyuzundekidinazor Gitsin 😵💫 Çok karışık ve kalabalık duruyor alanda küçük. Daha desensiz bir halı yakışır ferah gösterir 🙂
organikirmik gokyuzundekidinazor ay eviniz ne kadar derli toplu maşallah öncelikle fngkfk gitsin bence de
myangelson gokyuzundekidinazor gitsin ya ev çok sade olduğu halde (çok güzel bu arada) çok karışık durmuş 🥲
cicibebek Ay ben çok beğendim çok da güzel olmuş ama sade bi halı tercih etsen daha ağır durur oda böyle şatafatlı olmuş ama bence yinede güzel
ShutUp gokyuzundekidinazor Düz renk tercihi yapsanız daha güzel olur özellikle krem tonlar yine tona ton olsun derseniz açık gri gibi gibi. Seçtiğiniz halı hem uymamış hem de çok göz yoruyor.
usenmedimyaptimbirvelet gokyuzundekidinazor bunun modayla ne alakası var bebeğim ben niye hep leopor giyiyom?leopor hayvanı bizim köyümüzün maskotudur herkesin evinin önünde birkaç leopor vardır etinden sütünden yününden faydalanırız
Marianne gokyuzundekidinazor gitsin. Halı seçerken kenarları koltuk altına birazda girecek şekilde almanızı tavsiye ederim. Ayrı bağımsız bir parça gibi durmaz. Bu halı olmamış.