Uygulamayı tavsiyeler üzerine indirdim, konudan bağımsız mı bilmiyorum yalnızca anne-bebek-evlilik hakkında mı konuşuyorsunuz hiç bilgim yok ama size bir soru sormak istiyorum. 18 yaşında bir kız çocuğuyum hayata çok erken atıldım, belki ergenlik dönemi olarak adlandırabilirsiniz ama ben hiç ergenlik yaşamadım. Yani öyle bir hayat seçeneğim olmadı. Düşündüğünüzden çok daha acılar yaşadım. Aslında şuan yaşadığım hayattan daha kötü şeyler yaşamıştım ama hiç böyle olmamıştım, patlama noktası olduğunu düşünüyorum. Benim bazı şeylere karar vermem gereken zamanlar oluyor ben yıllardır kendi hayatımı tek başıma yönetiyorum cahilce kararlar vermekten korkuyorum. Bu zamana kadar hep yönettim yaşım gereği cahil kararlar verdiğim zamanlar oldu ama hep sağlıklı adımlarla geleceğe adımlar attım. Son bir kaç aydır hiçbir şey düşünemiyorum. Hayatım inanılmaz derecede değişti ben bambaşka bir insan oldum çok farklı yerlere geldim bu yaşta kendi işimi kurdum bu bir kaça y içerisinde bir çok adımlar attım ve hiçbir adımı düşünerek atmadım. Hiçbir şey hatırlamıyorum çoğu şeyi çevremden duyuyorum ve hiç yaşamamış gibi hissediyorum. Ciddi anlamda hafıza kaybı yaşıyorum ufak tefek değil bir çok şeyi hatırlamıyorum. Oturup kendimle başbaşa kaldığımda hep bir şeyleri düşünür önemli kararlar alır kendime güvenirdim. Hiçbir şey düşünemiyorum hiçbir karar veremiyorum. Bu bir dönüm noktası mı? Bastırılmış bir yas süreci mi? Yorgunluk ve isteksizlik mi? Bu gibi herkesin başına gelebilecek bir durum mudur yoksa ciddi bir şey midir bilmiyorum. Hiç yaşadınız mı?