Lindammm Regl bittikten hemen sonra gebe kalinma ihtimali warmi O şekilde hemen regl bittikten sonra ilk seferden gebe kalan warmi
gg3848 Lindammm ben regl bittikten sonra ki ilk haftamda hamile kaldım kızıma gebeliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktı
aselllllsmom Lindammm ben kızıma öyle hamile oldum regl ertesi günü yaşadım birliktelik sonrası olmadı adete on gün kala öğrendim
Lindammm gg3848 yaaa oluyo O Zaman demekki bende birkaç aydır gebelik düşünüyorum da Allah izin verirse eğer nasipse Dün regl bitti acaba dedim tutuyor mu böyle de yoksa illa yumurtlama mi günü mü oluyor felan
Lindammm aselllllsmom Bana da umut oluyor gelen yanıtlar teşekkür ederim darısı başıma inşallah adete on gün kala kanda mi belli oldu yoksa test mi çünkü testte belli olması için regl günü gecmesi gerek felan diyende war
aselllllsmom Lindammm inşallah sizede nasip olur bebetime kaset testte çıktı ilk çook silikti hemen gidip kan verdim 10,2 ile öğrendim doktor buna gebelik denir mi pek bilemedim demişti😂😂
aysenm aselllllsmom Ayn öyleymiş hamile değilmişim 8 tane test yaptım 5 i pozitif 3 negatif sonuç negatif regl oldum