aeogn Kızlar tuvalet eğitimi verirken gece nasıl yapıyorusunuz nasıl bi yol izlersek daha iyi olur bilgisi fikri olan var mı
simseklivekalpli aeogn uyanmadı benimkiler. İlk gün full altlarına yapıp ikinci gün tutmayı öğrendiler
Lazziya23 aeogn hiç şimdi başlayınca bezlerine sabah bakın işiyor mu dşye oğlum kalkmaz ağlar baya örneğin 10 da yatıyorsa en geç 9 da son kez bir şey içer o da çok değil
aeogn simseklivekalpli maşallah yavrulara 🧿 ben biraz erken başladım sanırım o yüzden zorlanıyorum biraz
aeogn simseklivekalpli 24 aylık. Bezini değiştirirken çok zorluk çıkartıyordu hazır olduğunu da hissettim başladım ama zorlu geçiyor
simseklivekalpli aeogn ayy çok küçükmüş ya 😬 en kucugum 29 aylıkken denedim bırakmadı 10 gun cebellesince bezi taktım geri 2 ay olacak geri bez takali. 3 gün deneyin hiç ilerleme olmazsa geri bezlersiniz yoksa süreçte ikiniz de çook yipraniyorsunuz
aeogn simseklivekalpli Oo bayağı uğraştıktan sonra takmışınız. 4.günü bitirdik tam yapmaya başlıyor öyle söylüyor devamını tuvalete yapıyor şimdilik