ay_adengunes Kızlar bebeğim 4 ay 20 günlük, üst damağında şişlik oldu beyaz da bir nokta var. Bu diş mi nedir sizce?
love_momy ay_adengunes aynısı benım kızda var alt ön dışında ıkı tane bu şekilde bekliyorum bende cıkacak diye diş bu evet
haticeysr0 ay_adengunes hayır ilk diş alttan ortadan çıkar diş değil o doktora sordum ben o beyaz şeyi süt incisi dedi
ekins ay_adengunes tabi. Kafası sıcak olur. 38 i geçmeyen ateşi olur. Kabız olabilir ishal olabilir. İştahsız olsbilir. İlaç verin calpol olabilşr tetagil ya da jel. Hiç biri yoksa zeytinyağına biraz karanfil ezin damağına sürün. Benim kızm haftada 3 diş çıkarta çıkarta gitti perişan olduk. Kolaylıkla çıksın inşallah. Emziriyorsanız sürekli emzirin. Ağrısını keser anne sütü morfin etkisi yapıyor
love_momy ay_adengunes bende aynı şekilde dış kaşıyıcı kullanıyorum hemşire jel sorduğumda akışa bırakmak gerek müdahele etmeye gerek yok şu an dedı anlamadım bende almadım bazen ateşi çıkıyor sıcaklıyor
ay_adengunes love_momy bizim de kafası sıcak oluyor ara ara 37 oluyor ateşi. Tetagil alıcaz biz yarın
ay_adengunes ekins dediğiniz gibi kafası sıcak bir kaç gündür biz de dedik hasta mı oldu acaba. İştah durumu değişiyor bazen çok güzel emiyor bazen de 3-5 dk emip bırakıyor. 2 gündür damağıyla memeyi sıkıştırıyordu dişten kaynaklı mı acaba? Tetagil alıcak babası yarın
ekins ay_adengunes evet evet dişten inanın kolay bir süreç değil sık sık emzirin. Ben o ay bestlak bile kullandım tekrar sürekli meme istiyordu acısını aldığı için. Ama istemiyordu da. Canı yanıyor annesi malesef mutlaka tetagil kullanın çok zor gecelerde calpolle destekleyin. İnsan canı acırken nasıl uyusun ki. Ben çok geç başlamıştım takviyeye çok pişmanım onada yazık sizede kullanın hiç bir zararı yok🙏🏼
sarenin Diş evet,tedagil kullanın,çok huzursuzlanır geçmezse calpol verin diş kaşıyıcıyı buzluğa koyup verin
haticeysr0 ay_adengunes bu ilk disiyse ilki alttan cıkıcak bilmiyorum bacım pamukçuk da olabilir ama diş değil ora kesin