uykusuzanne__ Evet yarın oğlum sünnet olucak nasıl olucak hiç bilmiyorum 🤷♀️ yurt dışında yaşayıpta çocuğu sünnet olan varsa beni bilgilendire bilir mi kaç saat hastanede kalacaz süreç nasıl ilerliyor
Nacafa uykusuzanne__ sürecin nasıl işlediği hakkında bilginiz yoksa o hastanede işlem yaptırmanız pekte mantıklı olmaz gibi
Niyesordunbucevabi uykusuzanne__ İnşallah sorunsuz halledersiniz kuzum 🩷 keşke Türkiye’ye geldiğinizde halletseydiniz
Tubanurrr uykusuzanne__ oğlum Amerika da doğum dan sonraki gün sunnet oldu 3 günlükken taburcu olduk ama ileri ki yaşlarda nasıl olur bilmiyorum
mysohn7 uykusuzanne__ ben türkiye de yaptırmıştım ama hangi ülkedesiniz bilmiyorum çevrem çoğunlukla viyanada yaptırdı memnunda kaldılar. Yurt dışında zaten çoğu kişi emin olun işini en güzel şekilde yapıyor çünkü türkiye ye göre yaptırımları çok ağır yemez yani bir dümen çevirmek içiniz rahat olsun. Geçmiş olsun 🌸
uykusuzanne__ Nacafa özel bir klinikte olucak benim hiç bilgim yok açıkçası eşime az bir bilgi vermişler o yüzden sormak istedim
uykusuzanne__ Niyesordunbucevabi inşallah canım benim oğlumun doktoru izin vermedi canım Türkiye de olmasın burda olsun dedi oğlum tek böbrekli ve buraya takipli olduğu için bir sorun çıkarsa biz her şeyi biliyoruz gerekeni yaparız dedi o yüzden yaptırmadık Türkiye de 🥲
uykusuzanne__ mysohn7 ben fransada yaşıyorum canım biraz korkuyorum süreci hiç bilmiyorum nasıl o yüzden korkuyorum
uykusuzanne__ Tubanurrr inşallah teşekkür ederim peki hastanede kaç saat kalıyor bilginiz var mı yada hastanede kalıcak mı?
Tubanurrr uykusuzanne__ söyle bizimki yeni doğan di doğum yapan bir anne standart 3 gün hastanede kaldığı için oğlum da benimle birlikte taburcu oldu ama Türkiye de 3-4 yaşında sunnet olan yeğenlerim falan var aynı gün taburcu olmuşlardi
uykusuzanne__ simseklivekalpli inşallah teşekkür ederim biz aslında bir yaşında yaptıracaktık doktor olmaz dedi ondan bu zamana kaldı🥲