aslanege07 Kızlar bebeğim emerek uyuyor. Sütten keseceğim artık haftaya tamamen. Gece uyandığında bir şekilde uyutacağım ama ilk gece ve gündüz uykusuna geçişte nasıl uyutacağım sallanmayı sevmiyor. Fikirlerinize açığım. Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum 😍
Pamukhanim_ aslanege07 benimki hamakta sallanarak uyuyor ama biz ilk etmeyi bıraktığında eline sevdiği bir oyuncağı verip oyalanarak uyumasını sağlamıştık şuan babası uyuturken böyle uyur ben olunca sallanmak ister ama işe yaramıştı
PeekaBoo_ aslanege07 benimki salıncakta sallanarak da uyuyordu o yüzden salıncakta uyutup yatağına aldım gece uyandığında memeye sarılabilirsin dedim açtı sarıldı öptü uyudu çok şükür ama sütten keseli 1 sene olacak hâlâ arada meme krizi çıkarıyor geliyor memeye sarılıyor öpüyor artık büyüdü diye bir tık rahatsız ediyor beni alışkanlık kalacak diye korkuyorum
Gokturkmom aslanege07 Ben kademeli olarak biberona geçtim gündüz ve gece uykusuna geçerken süt içiyor gündüz emzirmeyi tamamen bıraktım sadece geceleri emiyor 1 kere 🥹 onuda zamanla keseceğim 16 aylık henüz acele etmiyorum
aslanege07 Oğlum emdiği için sabit 9.30da uyur akşam. Sütten kesince hemen uyumayacaği için uyku saatleri de bozulacak diye üzülüyorum. Kendi kendine uyumasını beklersem geç saatlerde uyuyacak :(
Bhr-inci aslanege07 canım benim kızımda emerek uyuyordu iki hafta önce ilk gece emzirmeyi kestim iki üç gün sonra tamamen bıraktırdım memeyi .Uyuyacagı zaman kucağıma alıp basını omzuma koyuyorum öyle uyutuyorum