Sasahuu Kızlar merhaba oğlumun bugün sesi çatallandı her uykudan sonra daha da belirginleşiyor fazlalaşıyor ateş yok burun akıntısı yok öksürük yok sizce nedeni ne olabilir hiç başına gelen var mı ?
Ecre41 Sasahuu benim kızımın da şuan öle ya 5 gün öne cok ağladı bohazlarımı tahriş oldu yada hastamı oldu diye arada kaldım
Sasahuu Ecre41 canım götürdün mü doktora malum sebeplerden dolayı götürmek istemiyorum ama mecbur kalırsan yarın götürcem
zeytingozler Ses cikariyor sesini tanidikca daha cok alistirma yapiyor olusundan kaynakli ayni seyi yasadik aklim cikmisyi papatya cayiyla hemen geciverdi ozelliklr bebegi bes aylik olan atkadasim doktor tavsiyesiydi bilgine
zeytingozler Sasahuu ikinci kullanimda sesi acildi birde bu surecte coksesli gulmesin vr bagirmasin ben ona icirdim ılık bi sekilde su yerine papatya cayi verdim
ma3 Sasahuu bak bu cok iyimis en azindan panige kapilmiyoruz cok agladiklarinda ister istemez uzun suruyor bisey olucak korkusuyla panige kapiliyoruz 😀😃
zeytingozler Sasahuu benimde bes aylikti kizim kullandigimda ses trlleri zarar gorurse daha agir ilac kullanir drmisti doktorum icirdim gecirdi sukur sizdr doktorunuza sorun eger iciniz rahat etmezse