esmaayeldann Kızlar oğlum 29 aylık. 93 cm şuan. Bana kısa gibi geliyor kafama taktık bunu. Sizin çocuklar kaç cm acaba. Boy uzatmak için bir tavsiyeniz varmı. Yoksa boyu normal mi
livanurvealpinannesi61 esmaayeldann 29 aylık 93 cm az değil boyu persentile göre gayet iyi yani neye göre size az geldi
esmaayeldann livanurvealpinannesi61 ay dün komşumuz sanki boyu kısa gibi felan dedi. Kafama takıldı annelik işte
esmaayeldann baykuskiz_ yani bencede öyle kilosuda 14 kg bence iyi ayına göre ama insanlar akıl bulandırıyor
esmaayeldann Sermec27 ya ablamın kızıyla aralarında 10 ay var o şuan 100 cm. Kıyaslamakda istemiyorum ama insanlar aklıma sokuyo
bayankivircik esmaayeldann boy genetik bana normal geldi oğlum 3.5 yaşında 112 cm babası da bende uzunum
patlakprezervatif esmaayeldann eğer bir anormallik olsaydı doktorunuz rutin kontrolleriniz de endokrinoloji polikliniğine yönlendirme yapardı. Her bebeğin gelişimi farklı ve sadece çocukluk döneminin ilk yıllarında uzamıyorlar ki önünüzde koca bir ömür var 🩷
esmaayeldann patlakprezervatif evet öyle tabiki ama insanlarımız işte insanın aklına kurt sokucaklar illaki 😅