melikemy58 Merhabalar kızım için 1 yaşına kadar ecowell şampuan kullandım sonrasında fiyatları pahalı diye üni baby sampuana geçtim ama saçlarında hem kırılma oluştu hemde bölüm bölüm dolaşıyor önerebilecegiz şampuan var mı acaba atopik ciltli bir de
smileylaylom melikemy58 ben pureseed kullandım, kampanya döneminde uyguna geliyor ve bereketli baya gidiyor
deleted20517 melikemy58 biobaby kullanıyorum kızlarıma çok güzel artı uni baby tarama spreyide öneririm harika
2022anne melikemy58 kızım 4 yaşında doğduğundan beri sebamed kullanıyorum bir dönem bende bıraktım sonra kızımın vücudunda kızarıklık ve kaşınma oldu saçları çok dolaşmaya başladı yine sebamed e dondum daha dün aldım internet sitesinden 500 ml 394 e aldım tavsiye ederim
livanurvealpinannesi61 melikemy58 yani saçına iyi gelen şampuanı neden değiştiriyorsunuz ki. Her şampuan her çocuğa iyi gelmez. Ben oğluma puresedd kullanıyorum 500 600 TL fiyatı ondan önce de ıva natura kullandım. İçeriği önemli benim için. Doğal şampuan kullanılmalı zaten bebeklere