SevimliHayaletCasper ibrhmsmyrefnn 3 kapaklı var bizde sığmıyor bile diğerine da alıcam ayrıca 3 kapaklı
gg3848 ibrhmsmyrefnn üç kapaklı dolabım tek çocuğuma anca yetiyor en az dört kapaklı dolap iyi olur gibi
Asyaveannesi04 ibrhmsmyrefnn Bizim 4 kapılı şimdi kızıma yetmiyor, montları fazla oyuncaklar. Oğlumda doğacak şimdi bir kapısını ona ayırıcam seneye de ona oda yapıcam inşallah
Sonsuz18 ibrhmsmyrefnn bu soruyu ben de sormuştum dört kapaklı dediler hatta daha fazlası ama benim 175 santimlik bir duvarı var dört kapaklılar da 180’den başlıyor ama 175 ölçüde buldum dört kapaklı alacağım ne kadar çok olsa o kadar iyi
asilazmazbalkokmaz Altı kapaklı, Ikea’dan kendimiz yaptırmıştık. Yazlık - kışlık, ev giyimi - dışarı giyimi, iç çamaşırları, çorapları, ceketleri - montları hepsi dolabında. Askılık kısımlarıda, raflarıda, çekmeceleride yetiyor dolap içindeki.
BordoHuniliAnne ibrhmsmyrefnn 2 çocuğum var, 4 kapaklı dolap, 6 çekmeceli şifonyer anca yetiyor. Ben yazlık, kışlık, çocukların pikeleri nevresimleri, onlara ait herşeyi onların dolaba koyuyorum.