annelerin gün odası etiketini ekleyeceğim çünkü birden fazla kişinin yorumuna ihtiyacım var lütfen kaldırmayın öncelikle merhaba arkadaşlar iki çocuğum var ikiside küçük biri 2 yaşında diğeri 5 aylık çok bunaldım artık gaz sancısı kaka yapamama kabızlık sürekli ağlama büyük kızım sürekli uykuya direniyor ve ikiside sürekli ağlıyor evde artık ruhen çok daraldım ve yetemiyorum eş desen ha varlığı ha yokluğu gece düzgün uyumazlar birini uyuturken öteki uyanır onlarla oynayacak hiç enerjim bakacak enerjim hiç kalmadı kaynanam ve kocam sağolsun psikolojimin içine ettiler sürekli ağlama sesi duymaktan cinnet geçiriyorum artık vurmayım diye dişlerimi sıkmaktan başım ağrıyor şöyle bir düşüncem var büyük kızımı kreşe verip sabah 7,5 akşam 5,5 küçük kızımla evde duracağım aynı zamanda home office çalışayım diyorum iyi kötü idare ederim böyle yada ikisini de bakcııya verip sabah 8 akşam 8 çalışıp çocuklarımı da alayım diyorum çalışacağım kendi işimiz esnek olunabilir yani bakıcıyla konuştuk ikisine de bakarım demişti çocukları çok seviyor evde tv falan yok internet yok etkinlik yaptıracak 1 hafta ben gelip gideceğim kontrol amaçlı 4 yaşında oğlu var çok efendi duruyor kızıma arkadaş olur diye düşündüm kendisi benim apartmanın karşosında oturuyor karşı blokta ve gerçekten işe ihtiyacı var kızıma kuran,sure öğreteceğini söyledi aklım çok karıştı iki küçük sürekli ağlayan bebekle olmuyor lütfen yardımcı olun bi akıl verin ben ne yapayım nefes almak istiyorum artık