Miranbey Bebegim 40 günlük nurse harveys aldım ama günde kaç kez kullanacagımı bilmiyorum bilgisi olan var mı? Düzenli mi kullanılmalı yoksa gaz sancısı oldugunda mı? Kaç saat arayla kullanılmalı kaç ölçek kullanılmalı? Hiçbir Bilgim yok
Duygu-Duygu Miranbey düzenli kullanmalısınız gaz ılaclarini da probiyotikleri de . Sabah akşam 10ar damla kullandık nurseharveys ama yine de doktorunuza danışın isterseniz:)
Kusananne Miranbey bende kırk günlükken içirmiştim her ne kadar bitkisel denilse de sonuçta ilaç. Sabah 5 ml akşam 5 ml yeter bana göre. Bize çok iyi gelmişti 2. Ayımızda gaz sıkıntımız kalmadı 🙏🏻
seydaac Miranbey nurse harveys damla mı şurup mu? Şurup ise günlük 10 ml demişti doktor. ben üçe bölmüştüm üçer ml civarı veriyordum.
Emeliss Miranbey şurup ise günde 5 defaya kadar 2.5ml verebiliyorsunuz bebeğiniz çok gazlıysa 5 defa verin ara ara oluyorsa 3 defa 8 saatte bir verin damlaysa 3 defa 10 ar damla 8 saatte bir
Miranbey Duygu-Duygu dün gece 10bucukta içirdim ilk kez gece 3 te bugün öğlen 2 de az önce 8 de içirdim içindeki şırıngası bozuk cıktıgı için her içirdiğimde iki çay kaşığı içirdim bilemiyorum doğru mu yapıyorum. Doktorumda yok maalesef sorabileceğim hastaneye de gitmek istemiyorum virüsten dolayı
nurcisistan 20 günlüktü başladım şimdi 2 aylığız akşamları 20 damla veriyorum kendim başlamıştım ama doktorumuda bilgilendirdim kullanabilirsin demişti çok şükür ne gaz kaldı ne keder
Canselgly Ben iki çay kaşığı veriyorum sabah ve akşam olmak üzere yani günde iki defa şırınga ile zor hiç öyle denemdim
Miranbey Canselgly bende iki çay kaşıgı veriyorum şırınga hatalı cıktı zaten giç kullanamadım, aynı saatlerde mi veriyorsun her gün
Miranbey Kahve_keyfi doktora da danışmadan aldım kullanıyorum içim çok rahat değil o yüzden. Sadece bi gece gazını çıkaramadı aşırı huzursuzdu o yüzden aldım ama iyi mi yaptım bilmiyorum
Miranbey Kusananne sancısı tuttugunda veriyorum dün gece 22.00 dan beri 4. Verişim acaba sancı tuttugunda değilde düzenli saatlerde mi versem
Canselgly Miranbey yoo yani.her gün iki kere veriyorum ama saatleri aynı değil aklımdan cikabiliyo bazen
Kahve_keyfi Miranbey canım bende doktora danışmadan aldım bir kuruyu bitirince bebegin gazı ortadan kalkıyor tamamen
Miranbey Emeliss evet şurup, şırıngasını kullanmıyorum bozuk çıktı attım. Ölçü 1 çay kaşığı yeterli olur o zaman ?
Miranbey Emeliss sabah öğle akşam ve gece olmak üzere bir çay kaşığı versem mesela . Gazı var çünkü kıvranıyor baya
Emeliss Miranbey olur çay kaşığı 2.5 ml hemen hemen baktınız etkisi azalıyor yarım ml şeklinde artırabilirsiniz bir yan etkisi olmaz merak etmeyin
AyseAlyamm Miranbey canım hangisini aldın colex olan mı ? Bizde 30 günlükken başlamıştık günde 4 kez 1 çay kaşığı saatli bı şekilde veriyordum baya faydasını gördük biz .