suheyla92 egerka og natural kullandim. Sececeginiz markanin organik sertifikali olmasina mutlaka dikkat edin. Mesela cok tercih edilen asci anne zuhre ana gibi markalarin sertifikasi yok. Demek ki gereken standartlara sahip degiller.
durbakalim egerka şuan tarhana,pirinç unu,irmik unu,yulaf ununu og den Pekmez ve tahini beyorganikten Kuskus,arpa şehriye ,makarna,pankek tozu,mercimek,pirinç gibi şeyleri de makarna lütfen den kullanıyorum
kubra_2407 OG Natural (özellikle tarhanası) Beyorganik Makarna Lütfen de çok övüldü onu da denemek istiyorum
durbakalim dyal ben denemedim açıkcası,bilmiyorum.Ama pirinç unu alerjen olmuyor pek ,irmikte gluten olduğu için olabilir
juli_naz dyal irmik vermedim .. 5.5 aylık bebeğim pirinç ununu ilk verdiğimde daha sulumsu yaptım … sonra normal verdim ama mesela iki gün öğlen verdiysem üçüncü günü başka bir şey veriyorum .. tahıl lapasi da veriyorum onu da yine bir gün daha sulu .. ikinci gün normal üçüncü gün dinlenme günü o zaman elma , armut veriyorum hani barsaklar çalışsin
durbakalim gulsima23 og kendi sitesinden aldım daha uyguna geldi,trendyol ve hepsiburada da asırı fark vardı fiyat olarak Makarna lütfeni hepsiburadadan aldım Beyorganikleri trendyoldan aldım orda uyguna geliyordu
betamom egerka og naturalve makarna lütfen. 6,5. Ayda filan aldım 12 aylık anca bitiyor og ninkiler. Makarna lütfeninde paketler ufak ama baya gidiyor. Bi ara beyorganik denicem. Kısacası instamomların önerileri desem. Deneyip memnun kalınca devam ediyorum
ronnie Beyorganik tarhanası makarna lütfenin sebzeli kuskusu öyle güzel ki pişerken sebze kokusu geliyo 3 paket bitti tekrar alıcam