Ebrar_kusum Arkadaşlar merhaba kızımın kafası çok terliyor gece uyurken gündüz emzirirken acaba bir sebebi var mı ya bilindik yoksa 4 aylık bebekte normal mi bu kadar ter
Ss18 Ebrar_kusum benim bebeğim de 2buçuk aylık sırılsıklam 😢 kafasından üsütücek hasta olucak dye çok korkuyorum
Yakar Ebrar_kusum merak etme cnm benim oğlum 5 buçuk aylık emerken kafası alnı fln nasıl terliyor emmek için çabalıyor yoruluyor ondan terliyormus bana herkes öyle ddi
idil1990 Ebrar_kusum benim kiziminda terliyordu tulbent katlayip koyuyorum kafasinin altina terlemiyor artik 😊
Ebrar_kusum Normal o zaman arkadaşlar bende acaba bir sorun mu var hasta mı olacak soğuk sğuk terliyor diye düşündüm
idil1990 Ebrar_kusum valla pamuk mu bilmiyorum annemden eski bi cember aldim bu ananelerimizin taktigindan yikadim utuledim onu koydum. Ben daha cok battaniyeye kundak yapiyorum battaniye kafasinin altinda kaliyor pamuk oldugu icin ter yaptigini dusunup tulbeti koydum
Emeliss Ebrar_kusum normal tatlım oğlumun ayakları elleri bile su gibi ter akardı ilk aylarda doktora bile götürdük 😂 normal dedi şimdilerde sadece kafası terliyor
Deletedmom99 Benim kizim 26 gunluk emerken nefesi hizlaniyor kafasida siriksiklam oluyor. Bazen normal durunca nefesi yetmiyormus gibi hiih hiih yapiyor. Doktora 2 defa sordum normal diyor ama korkuyorum sizde de oldu mu hic