boymom1_ Acile götürdüm ciğerler temiz herşey yolunda bı sıkıntı yok sadece öksürük var nasıl gecirebilirim uykuya gectimi öksürmeye basliyo uyuyamiyo dayanamıyorum artık nolur tavsiyelerinizi yazar misinizz 3 ay 22 günlük
pelindemir12 Burnu tıkalı veya burun akıntısı olabilir mi? Bildiğim kadarıyla bebekler nefesi rahat alamıyorlarsa rahatlamak dengelemek için öksürüyorlarmış. İsterseniz serum fizyolojik ve aspiratörle bi temizlik yapın belki faydasını görürsünüz.
boymom1_ pelindemir12 onu sürekli yapıyorum burnuda tıkalı ama yaptıktan sonra bile rahat nefes alsa da öksürüyor
pelindemir12 boymom1_ oda da buhar makinesi çalıştırıyo musunuz belki kuruluktan gıcık oluyordur boğazı
boymom1_ pelindemir12 evet doktorumuz söyledi onu en baş almaliydim hata yaptım işte 🤦 pazartesi alıyoruz insallah
ahsen57 Benm kızımda öyle cıgerlere inmiş dedı antibiyotik başladık odaya karsnfıl batırılmış soğan koydum . vıks sürdüm göğsüne ve ayak altına. Yastıkta yatmayı sevmıo başını yukselteym dıyorm ama balgamlı oksuruktu kuruya döndü suan