3 aylık oğlum 2 günde inanılmaz değişti, kolik bir bebek olduğu için zaten uyumuyordu, uykuya çok zor geçen ve çok kısa süre uyuyan bir bebekti, 2 gün önce 4 günlük bir balayı yaşattı bana😂 4 gün boyunca gündüz de gece de uykusu beslenmesi o kadar güzeldi ki anlatamam, gece 5 saat deliksiz uyuyordu, 20:00 da gede uykusuna geçip sabah 7de güne başlıyordu ve gündüz uykuları da çok düzenliydi bende sandım ki artık hep böyle olacak😂 ilk oğlumda 13 ay uykusuz kalmıştım, bu 4 günlük değişimi yaşayınca çok sevinmiştim ama 2 gündür ne gündüz ne de gece uyuyor aynı zamanda da biberon reddi de başladı 150cc içen çocuk 60cc yi zor bitiriyor diliyle sürekli biberonu ittiriyor ve öğrürerek kendini kusturmaya çalışıyor. Zorlamak istemiyorum biberon reddini çoğaltmayayım diye sık sık az az beslemeye çalışıyorum ama yine istemiyor ve beslenmediği için çok üzülüyorum. Uykusu inanılmaz bozuldu, tilki uykusu yapıyor 20dk deliksiz uyuyunca şükrediyorum. Atak haftasındayız ama ben ilk çocuğumda 4. Ay atağını böyle yaşamıştım 3. Ay atağı zor geçmemişti