emi42 4.5 aylık bebeğim kakası cıvık ve arada sümüksü yapıda bazen sümüksü balgam da olabiliyormuş süt alerjisi olduğu nasıl anlaya bilirim ? Süt alerjisi olan bebek davranışları nasıldır huzursuz mudur sürekli yada günde kaç kez tuvaletini yapar yardımcı olur musunuz
Gokturkmom emi42 emi42 Süt alerjisi olan bebek davranışları nasıldır Gürültülü kaka-gaz vücutta döküntü/kurdaşen karın ağrısı kanlı mukuslu dışkı kusma ishal
pelindemir12 emi42 süt alerjisi olan bebekte geçmeyen pişik,vücudun da döküntüler,şiddetli kusma ve kakasında kan olur. Benim bebeğimde geçmeyen pişik ve döküntü olmasına rağmen süt alerjisi değildi. İyi bi doktora görünmenizi tavsiye ederim.
emi42 Süt ürünlerini kessem ne kadar süre zarfında farkedilir yada ne kadar devam etmeliyim anlamak için
emi42 Gokturkmom bazen gürültülü oluyor gazı var ama rahatlıkla çıkartıyor 4.5 aylık bebek de gaz olmaz mı zaten Birde ishal sümüksü ya diğerleri yok doktora gittim doğru düzgün cevaplamadı başka bi doktora gitmeli miyim acaba
Gokturkmom emi42 Aklınıza takılıyorsa başka doktor görüşü de alabilirsiniz ama alerji demek için birden fazla belirti yaşamış olmalısınız
emi42 pelindemir12 Kusma kanlı kaka döküntü olmadı hiç olmadı tekrar gidecem bazı doktorlar çok değişik seni umursamıyor bile
nurakdas pelindemir12 merhaba bebeğimin vücudu döküntü mü kuruluk mu egzama mı alerji mi anlamadım sizin ki nasıl bir döküntü musluklu ve kanlı kaka yok kusma yok ishal yok şuanlık gaz çıkarıyor bu ara ama doktor alerjide olabilir atopik dermatit benziyor diyor doktor diyor aşırı canım sıkkın alerji testi falan nasıl yapılıyor bilmemiz gereken bir şey var mı
pelindemir12 emi42 çok şükür olmasın da inşallah 🙏🏽 yani bu belirtiler olsa da illa ki alerji olmayabiliyor. Evet şimdi ki doktorlar biraz değişik bizde hiç memnun değiliz iyi hizmet alabilmek için özel hastaneye gidiyoruz bide nerdeee..
emi42 pelindemir12 Konya da tıp fakültesi ne randevu aldım gastroentrolojiye bakalım artık umarım değildir
pelindemir12 emi42 çok büyük ihtimalle değil. Bahsettiğiniz kaka şekli anne sütü kakası gayet normal yine de araştırılsın tabi
pelindemir12 nurakdas dermatit kaşlarınla başladı sonra alnına ve kafasının her yerine yayıldı konak benzeri daha sert büyük kabuklar oluştu. Kortizonlu bi krem yazdılar onunla cildini konak şampuanıyla kafasını iyileştirdik çok şükür. Cildi fazlasıyla kuru ve benle eşimde fazlasıyla alerjiğiz bebeğimizde bizden almış sürekli nemlendiriyorum tüm vücudunu
nurakdas Görsellerini ileteceğim bebeğinde olup nerede nasıl tedavi gördünüz yardımcı olur musunuz lütfen, doktor yeşil alan açtı alerji de randevu alıp hemen götüreceğim Ankara Çankaya da bir özel doktor buldum giden var mı. Bir de onu sorayım
emi42 Test nasıl yapılıyor hiç fikrim yok çocuk doktoru yeşil alan açayım bi gastroenterolojiye git istersen dedi bakalım böyle kafam da düşünmektense bi gideyim
emi42 nurakdas evet ishal gibi bir de arada mukuslu oluyor sümüksü bi yapıda bilemedim süt alerjisi olan çocuk huzursuzluk yapar mı