GezginPaNDa Mce Karaca smoothie makinesi aldim geçen sene Bu sene de schafer tava seti aldim. Bunlar annemin istekleri idi
birannebirogull Mce anneme hamur yoğurma makinesi alıcaz ablamla beraber diğer ablamla kız kardeşimde halı akıcaklar ihtiyavı olan şeyler bunlardı istedikleri sizde en son dile getirdiği bişey varda beğendiği almakmistedipi ağzını arayın en azından istediği bişey olur kayınvadlieme bişey almicam aldığımda da bişey değişmiyor zaten bi teşekkür etmeyi bile bilmez
asilazmazbalkokmaz Bende şimdiden düşünüyorum. Sanırım kayınvalideme eşarp + çanta, anneme ayakkabı + çanta alacağım. Yengem, görümcem ve iki eltimede hediye almıyorum ama boş geçmemek adına ya bir saksı çiçeği ya da küçük bir buket gönderiyorum yine öyle yaparım. 🙂
Mce asilazmazbalkokmaz online alicam ve o zamana kadar bir kere görme şansım var o yüzden almam lazım artık benim de. Çantayı geçen yıl aldım ikisine de yoksa çok güzel hediye fikri beden uydu derdi falan yok😄
Mce asilazmazbalkokmaz o çok zor geliyor bana ya genel olarak ayaklarimiz problemli her ayakkabı rahat olmuyor kendime bile online alamiyorum deneyip almam gerekiyor
Mce GezginPaNDa benim de anneme anneler günü hediyesi olarak tava seti alaşım var ihtiyacı var gibi çünkü normalde ev hediyesi almak istemiyorum ama annemin Mayıs ayında doğum günü de var ona da kişisel hediye alsam olur gibi herhalde
Mce asilazmazbalkokmaz evet tesettürlüler eşarp şal çok sık aldığım için artık almasam mi dedim de bişey bulamazsam mecbur😄
pinaraks asilazmazbalkokmaz merhaba hangi markalardan almak gerek benim de eşarp hediyesi alasım var ama ne alınır hangi markalar alınır kumaşı nası olmalı hiç bilmiyorum. Tavsiye verir misiniz
asilazmazbalkokmaz pinaraks Bende pek anlamam ama ipek iyi diyorlar. Armine, Vakko, Levidor bildiklerimden kayınvalidem kullanıyor. Aker içinde iyi diyorlar ama hiç kullanırken görmedim kayınvalidemi. 🙂
Mce birannebirogull benim de k.valideme icimden gelmiyor ona da oğlu alsın o benim anneme alıyor mu hem
birannebirogull Mce e hep öyle olmaz mı zaten onlar annelerimizi kırk yılda bir arar hal hatır sorarlar ama biz iki gün aramasak olay olur