Happymoom Bebişim 5 aylık oldu. Uzun süre kullanabileceğim konforlu ve uygun fiyatlı önerileriniz var mı veya siz hangisini kullanıyorsunuz memnun musunuz
leocuk Happymoom Chicco Fullseat 360 i-size Oto Koltuğu aldık. 3 aydan 12 yaşa kadar kullanılabiliyor.
hasrettecas Happymoom valla ben uygun fiyatlı gardropstan ikinci el bir tane aldım iki yıldır kullanıyorum
Hiilyuss nurakdas 3 kademeli uatısı var. 360 dönmesi var. Benim için enngüzeli uyukrne cougun bası sabit kalıyor
nurakdas Hiilyuss normalde bazıları hep 1 ya da 2 kademe oluyor evet bu 3 bir de şeyi merak ediyorum kumaş terletmesi boyun desteği var mı testten geçmiş mi
Hiilyuss nurakdas kumaşı yazın terletiyor ama zaten cocugu her yerinden sarıyor bence çok normal terletmesi. Testlerden geçmis diye biliyorum
nurakdas Hiilyuss kaç aylıksınız 14 aylık bebek pedler ile oturabilir mi pedler çıkarınca çok saçma duruyor falan yazmışlar ama bilemedim
Hiilyuss minikaslancik hayır ya normal otokoltuk zaten yumusak olmuyor ki hiçbiri. Bildiğimiz araba koltugu. 34 aylık ogluma da joie aldım o da iyi. Ne beklediğiniz önemli sanırım