hayirli akşamlar.
ben 30 kilo aldim doģuma kadar.bebeyim 2 gün sora 7 aylik olicak.buraya kadar sadece 20 kilo vere bildim😞emzirmedim.aşiri tatliya hevesim var. ama çoģu zaman yemiuirum.
Sabah 8de falan yerim yemek acikligim en az 7 saat olur.yani öģlen meyve falan yerim.akşam yemeģimi en cok 8den o yana koymarim ve sabaha kadar aç kalirim dayanirim yani.ekmek falan makarna falanda yemiyorum.ekmeyi 1 gunde sadece 1 dilim yerim boylece 1 gunde sadece 2 defa yemek yerim.1 dilik ekmekle gunumu geciee biliuorum.su iciyorum en az 1 litre.oglum icin fazla haraketliyim.ter basiyo vucudumu.oģlumu kollarimda yatirirken kisa leslie ediyirum zor olsa bile.kol hereketleri olmadan.kendim kendimliugimde zayifladigumi baya deyişik oldugunun farkindayim.kim gorurse çok zayiflamişsin.azcik kilo kalmiş basenlerinde birazda zayifla guzel olucakein diyolar.kim gorurse vauuu deģismissin iyik8 zayifladin diyo.ve heray herkes aynen geçen aya nispetde zayifladin diyolar.yüzüm vucudum ayaklarim zayifladi bile.sadece basenlerde azcik kilo kaldi.
Ama bibsorunum var.Ben 3 aydir tartida hep 70 kilo goruyorum.neden inmiuo neden😞3 aydir istedugum kadar tatli bile yeyemez oldum.ama ayni kiloda kaliuirum.ne arti var nede eksik.hatta herkes gitgide zayifladin diyince aklim gidiuo neden ama zayifladimsa neden tarti hep 70 kilo gorseniuoki?bendemi sorun var acaba😞ya neden boyledir ki.gozlerimin onunde zayifladigimi goruyorum goruyolar ama hep 70….36 beden geyerim.hamileyken 40 geyerdim hatta.şimdi 36 ölçüde.neden boyle sizce.napsam gider bu kilolar.çok uzuluyorum zayiflari gorunce.çok istemem sadece 70 kilodan insem bi …