zeyinci Kızlar iç çamaşırı spreyi satılıyor eczanelerde bugün aldım probiyotikli yazıyor mantar enfeksiyon oluşmasını önlemek içinmiş kullanan fayda gören var mı hafif kaşıntı olunca falan kullanılır mı acaba
goldengate zeyinci boyle seyler hic onerilmiyor doktora danistiniz mi,oraya hicbirsey kullanmamak lazim
metekaanmomm zeyinci nioili yağı damlatın iki damla dün ben idrar sancısı oldum duramıyorum iki damla damlattim çok şükür geçti
zeyinci goldengate yok danışmadım hafta içi kaşıntı için gidicem o zaman sorcam kullanmıyorum zaten gidene kadar doktor kullan derse kullanırım
metekaanmomm zeyinci evet bende abartılıyor mu acaba diye düşündüm ama gerçekten dün acillik olmuştum kivraniyodum eczaneden aldım hemen denedim iki saat sonra rahatladım,bugünse hiç bir şikayetim kalmadı çok şükür
zeyinci metekaanmomm ay bende öyle abartı diye düşünüyorum o yüzden hiç almadım ama eğer gerçekten iyiyse alırım sizin akıntı kaşıntı vs var mıydı onlara iyi geliyor Mu
metekaanmomm zeyinci akıntı vardı baya azaldı, kokuda gitti şuan çok rahatladım üç gündür kullanıyorum ama çok iyi